Servicii de imprimare-scanare- copiere

  • Activitatea de imprimare-copiere-scanare este aproape indispensabila pentru buna functionare a oricarei instiutii, indiferent de marimea sa.
  • Ce face o institutie atuncti cand trebuie sa cumpere cateva echipamente de imprimare-copiere-scanare?
  • De cele mai multe ori solicita mai multe variante de pret si dupa o analiza mai rapida, achita, insa contravaloarea acestora nu este deloc mica. Acest lucru are un dezavantaj major – institutia este tentata sa achizitioneze cea mai ieftina varianta, care, intre timp se poate dovedi ca fiind o decizie gresita.
  • Serviciile de imprimare-copiere-scanare pe care PDE Solution le furnizeaza se dovedesc a fi cea mai buna solutie pentru acoperirea necesitatilor de imprimare, de copiere, trimitere de fax-uri, scanare locala sau catre o adresa de email.

La alegerea oracarui tip de abonament, service-ul, mentenanta si consumabilele sunt inlcuse in pret (cu exceptia hartiei).

Nu sunteti hotarat ce tip de abonament sa alegeti? Va rugam sa ne contactati pentru a va indruma in alegerea abonamentului potrivit sau pentru a va face o oferta personalizata in functie de nevoile dumneavoastra.